Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Mieskonmäen kyläseura omistaa Hirvensalmen tien varrella olevan seurantalon. Taloa vuokrataan perhejuhliin ja kylän tapahtumiin. Taloon mahtuu noin 200 juhlijaa saliin ja pienempään ravintolaosaan. Keittiössä on mahdollisuus ruokien lämmitykseen ja osin valmistukseenkin. Seuralla on 100 hengen ruoka- ja kahviastiasto vuokrattavana. Kahvion pöytiä ja tuoleja sekä astioita vuokrataan myös muualla järjestettäviin tapahtumiin.

Talon on alunperin rakentanut Mieskonmäen Pienviljelijäosasto r.y. 1954, talon nimi tulee osastossa kauan vaikuttaneen Sulo Haapalan muistona.
Syksyisin talolla järjestetään koko kylän toimesta Syyspäivälliset aina syyskuun toisena lauantaina. Kylän naisväki valmistaa vuosien kokemuksella pitopöydän, josta löytyvät perinteiset laatikot ja karjalanpaisti sekä salaattivalikoima ja perinnejuoma sahti. Illan kuluessa nuoriso myy arpoja joiden palkintovalikoima edustaa kylän omia yrittäjiä ja sadonkorjuuajan tuotteita. Lopuksi tanssitaan. Päivälliset kokoavat kylän vakituiset asukkaat ja monet mökkiläiset yhteen vaihtamaan kuulumisia kesän kulusta, monet tulevat kauempaakin perinteiseen tapahtumaan.

Alueella toimivat metsästysseurat järjestävät hirvipeijaisiaan talolla.